incompany-cropped

Incompany

Verzuimmanagement, coaching en training

Investeren in de gezondheid van werknemers draagt bij aan een vitaal bedrijf: mensen kunnen het werk beter aan waardoor de kans op verzuim en uitval vermindert. Vitale werknemers werken in een vitaal bedrijf.

Gezonde en vitale werknemers betekenen voor u als werkgever:

  • betere concentratie en prestaties
  • prettige werksfeer
  • meer betrokkenheid en tevredenheid bij het werk

Genoeg redenen voor u als bedrijf om te investeren in de gezondheid en lager ziekteverzuim en vitaliteit van uw werknemers!

VitaMens kan uw werknemers begeleiden naar een gezonde leefstijl door een persoonlijk of online spreekuur in uw bedrijf, coaching op locatie en het geven van diverse workshops. In alle gevallen is er sprake van maatwerk.

Stoelmassage

Ook voor stoelmassage kunt u terecht bij VitaMens.

Een fit, vitaal en gemotiveerd team door middel van professionele stoelmassages bij u in het bedrijf! De massages van VitaMens hebben een positieve invloed op het stressniveau en werkgerelateerde klachten als RSI/KANS.

Bij massages op de werkvloer gaat het om kortdurende massages (20 minuten) waarbij specifieke spiergroepen worden gemasseerd. U kunt hierbij denken aan nek-, arm- of schouder en onderrug.

Voor grotere groepen bestaat de mogelijkheid om een extra masseur in te huren, vraag hiervoor naar de mogelijkhedenVoor een vrijblijvende offerte kunt u mailen of bellen.

Voor meer informatie over de diverse mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen.