Corona maatregelingen in mijn praktijk per 15-1

Beste allemaal,

De coronacrisis is niet alleen een financiële crisis, het grijpt in op een nieuw vlak in de samenleving, namelijk de gezondheid van iedereen. Zorgen om je eigen gezondheid en die van je omgeving, baanonzekerheid, thuiswerken, je geliefden buiten je eigen gezin niet meer kunnen vasthouden, uitjes en feesten die niet meer mogelijk zijn, sportscholen die gesloten zijn en meer. Het aantal stressoren is hierdoor hoog en de ruimte voor ontspanning is beperkt. Juist deze combinatie levert een gevaar op voor de mentale gezondheid. De coronacrisis zorgt voor een toegenomen kans op burn-out!

Coachen valt niet onder de contactberoepen zoals deze genoemd worden in de nieuwe maatregelen. Coachsessies kunnen gewoon doorgang krijgen; ik laat je zeker niet aan je lot over.

Ik houd de situatie rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en neem passende maatregelen om de continuïteit van mijn dienstverlening te waarborgen. Nieuwe en lopende trajecten kunnen door een aangepaste werkwijze langer duren dan gebruikelijk.

  • Het is nog altijd mogelijk dat fysieke sessies plaatsvinden na overleg tussen coach/coachee mits beiden geen klachten hebben. Hierbij zal altijd rekening worden gehouden met de richtlijnen zoals afgegeven door het RIVM.
  • Indien wenselijk (coach/coachee) worden er mondkapjes gedragen
  • Wanneer de situatie erom vraagt, zal de coaching (tijdelijk) via skype, teams, zoom of een ander digitaal platform plaats vinden
  • Wil je dit allemaal niet, bied ik de mogelijkheid de afspraak om te zetten in wandelcoaching in het bos.
  • Er liggen in mijn praktijk alcolhol dispensers en mondkapjes klaar.
  • Massage valt wel onder contactberoepen en zullen weer na 19 januari worden ingepland.

Heb je vragen of wil je je afspraak verzetten? Neem dan gerust contact met me op.

Marielle