Gratis inloopspreekuur PuurGezond praktijk Vitamens

Misschien worstel je al jaren met je gewicht en heb je al veel diëten geprobeerd. Na al die tijd is het afvallen er alleen maar moeilijker op geworden. Je stofwisseling krijgt een knauw door al het lijnen en je hebt het gevoel dat “je van water al dik wordt” De oplossing ligt niet in het steeds maar minder eten. Blijf altijd volwaardig eten. Samen met voldoende bewegen, kun je uiteindelijk echt die cirkel doorbreken. Als je zo’n jojo-lijner bent is het verstandig om professionele hulp te zoeken bij het lijnen en sporten.

Heb jij vragen over voeding/beweging/leefstijl of wat een gewichtsconsulent en vitaliteitscoach voor je kan betekenen? Ben je benieuwd naar je lichaamssamenstelling? Heb je een korte vraag.? Kom dan langs op het gratis thee met tips inloopspreekuur bij Vitamens, praktijk voor gewichtsbeheersing en leefstijlcoaching in Gorinchem. Thee en koffie staat voor je klaar! Datum: elke maandag van 9.30-10.30 uur.

Voor meer info: Marielle Hoogenbosch vitaliteitscoach en BGN gewichtsconsulent bij Vitamens 06-50852581 info@vitamens.nl

Bovenstaand artikel is ook te lezen op DeStadGorinchem.nl.