Rust in lichaam en brein met voedingsstoffen!

Slecht slapen, stress, concentratieproblemen, opgejaagd voelen, depressieve gedachten, angstig zijn… Veel mensen stoeien met de gevolgen van stress. En de maatregelen en lockdown kunnen dit nog ververgeren. Om van op de lange termijn stress af te komen is een levenstijlwijziging nodig. Bijvoorbeeld door te leren ontspannen, vertragen, bewegen en goed adem te halen. Ook voeding maakt een belangrijk onderdeel uit van je herstel.

Je kunt zelf je herstel een kickstart geven door je lichaam te vertroetelen met allerlei pure en gezonde voedingsstoffen! Dat maakt de levensstijlwijziging ook gelijk een stuk makkelijker. Als coach heb ik vaak te maken met cliënten met stressklachten. Mijn eerste prioriteit is stress verminderen en jou stressbestendiger te maken met de juiste voedingsstoffen. Ik gebruik de Stressologiemethode als boost in het herstel van een burnout. Als je weer wat meer energie ervaart, gaan we een stapje verder en ga je ervaren wat jouw automatische patronen en valkuilen zijn en hoe je deze doorbreekt.

Veel mensen denken dat stress een psychisch probleem is, maar het draait vooral om hormonen bij stress, om stresshormonen en om gelukshormonen. Met een test kun je inzage krijgen in jouw gelukshormoonbalans en kan ik je uitleggen met welke voeding(stoffen) je deze tekorten kunt aanvullen, waardoor je je gelukkiger zult voelen. Het klinkt heel simpel en dat is het ook! Gelukkiger worden door voeding ☺

Heb jij interesse in het verminderen van je stressgerelateerde klachten via natuurlijke voedingsstoffen?

Stuur mij dan even een berichtje of mail naar info@vitamens.nl

Ben jij coach of therapeut?

Ik ga graag met jou een samenwerking aan! Binnen Zinzino Nederland zijn we nog op zoek naar enthousiaste collega’s om mee samen te werken. Meer info: stuur me een prive berichtje.